woensdag 4 augustus 2010

Voorbeeldfunctie

Zo, daar zijn we weer. We zijn heerlijk op vakantie geweest op de Utrechtse Heuvelrug. We hebben mooi weer gehad, we hebben slecht weer gehad, maar we hebben ons prima vermaakt.


De kindjes hadden een eigen "tentje" om overdag in te spelen. En wat is er nu fijner om in je eigen tent een hapje te eten:

En ja, regen hebben we ook meerdere malen gehad, maar Lynn is niet gek te krijgen, gewoon een parapju ( uitspraak Lynn )pakken en heerlijk in de regen spelen:
Wat je dus nooit moet doen met kinderen in de buurt ( en zeker niet op een camping ) is als ouders onderling grove woorden gebruiken om aan te geven dat je moet poepen. We hebben deze vakantie al vaker het woord diarree ( niet echt grof ) gebruikt, maar ook zeiden we wel eens: schijten.
Nu hebben we een creatieve vierjarige die doorhad dat papa naar de wc moest en vrolijk haar vader nariep: Papa, moet je diarree schijten??!!
Oeps.......


Vanwege de regen zijn we iets eerder weggegaan. Onze planning was om vrijdag naar huis te gaan, maar het zat er dik in dat we dan een natte tent mee moesten nemen. Al met al een fijne vakantie, al was hij iets korter dan gepland.

2 opmerkingen:

  1. Wat een schattige foto met haar parapluutje. En wat lijkt ze veel op jou, Natas! Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. En welkom thuis :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's!
    En ja, over slips of the tongue, die dan door de kids feiloos gekopieërd worden, daar weet ik alles van. Jarenlange ervaring en nog ga ik regelmatig de mist in.

    BeantwoordenVerwijderen