dinsdag 21 september 2010

De spreekwoordelijke schop.........

Eindelijk had ik weer wat inspiratie om te bloggen, na een hele lange stilte. De titel was al door mij uitgekozen, maar zelfs daar bleek ik niet origineel in, zie hier ;)

Ik heb een lange fase van inertie achter de rug en besloot om mezelf maar eens even een flinke schop onder mijn kont te geven. En nu heb ik de laatste dagen eindelijk weer zin om dingen in en rond het huis te ondernemen.

Gisteren zijn manlief en ik de kelder ingedoken om weer een stuk op te ruimen. Het is nog steeds een losgeslagen bende, maar toch weer iets netter dan de afgelopen tijd. En zo, langzamerhand, kom je ook ergens! Het lijkt me heerlijk om de kelder straks helemaal op orde te hebben en de ruimte te kunnen gebruiken voor overzichtelijke opslag.

Vandaag heb ik al wat spullen uit de kelder naar de Kringloopwinkel gebracht en kinderkleding naar een tweedehands winkeltje die het voor je verkoopt. Dat ruimt ook weer op.

Verder hebben we een telefoontje gekregen dat er op het tuinencomplex een tuin vrij komt en of we interesse hadden. We hebben daarstraks gekeken en het was een tuin op een mooie locatie op het complex, alleen die mensen willen er nog 500 euro voor hebben. De schuur/het tuinhuis verkeert in erbarmelijke toestand ( en de tuin zelf ook )en zal echt moeten worden gesloopt en afgevoerd en dat alleen al zal waarschijnlijk al 500 euro gaan kosten. Dus of het hem gaat worden, ik weet het niet. We hebben contact gehad met iemand van het complex en zij heeft voorgesteld om zaterdagochtend met nog iemand van de directie te komen kijken en dan komen die mensen die de tuin nu huren ook. Ik hoop zo dat het onze tuin zal worden, maar de vraagprijs is te hoog en dat kunnen we niet opbrengen ( gezien de staat van de tuin en wat er nog zou moeten gebeuren om alleen al te beginnen ). Maar toch, op één of andere manier heb ik het gevoel dat deze tuin niet zomaar op dit moment komt.....
Afwachten maar!!

2 opmerkingen:

 1. Spannend, je tuintje! Misschien moeten die mensen straks wel zorgen dat het tuintje in originele staat wordt opgeleverd en kost het overnemen jullie niets? Hoop dat het gaat lukken zaterdag!

  En lekker dat je ge-opruim ergens op begint te lijken :)

  Over mooncup: als je bovenaan m'n blog even zoekt op die term vind je een wat uitgebreidere post. Met in de reacties nog een link van iemand die er ook een heeft. Yeah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè fijn dat je er weer bent!

  Ben heel benieuwd anar je tuinplannen...

  BeantwoordenVerwijderen