woensdag 27 oktober 2010

Genezingsproces

Vandaag zijn we weer naar het ziekenhuis geweest waar het verband van Lynn haar vinger werd gehaald. De arts zei dat het er goed uitzag en dat de wond dicht was. Wel zit het " tape " ( dat ze erop hadden gedaan om het allemaal een beetje op z'n plaats te duwen ) er nog op, maar dat komt omdat dat beter vanzelf los kan gaan, het zou teveel pijn doen om het in het ziekenhuis te doen. Dus we hebben de meiden vanavond meteen in bad gedaan. Het is er nog niet af, maar als het maar genoeg weekt in schoon water, dan gaat het er vanzelf af.

De arts vertelde dat het gehele genezingsproces nog wel een half jaar kan duren en dat het er nog raar uit zal zien de komende tijd. Verder liet hij ons de rontgen-foto zien en hij vertelde dat er wel een heel klein stukje bot was losgekomen ( en dat zag je ook op de foto ) maar dat het lichaam er zelf voor zorgt dat dat zal verdwijnen. Het zal nooit meer worden zoals het was, maar het zal genezen. En dat is natuurlijk het meest belangrijk.
Nu hopen dat ze de komende tijd een beetje voorzichtig zal zijn en dat haar grote zus ook niet meer per ongeluk op haar handje zal staan.

8 opmerkingen:

 1. Gelukkig maar! Hoe vindt ze het zelf, ziekenhuis en pleisters en al die dingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfff wat een verhaal. Hopelijk heeft ze er niet veel pijn meer van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb overal (auto, keuken, badkamer) Sint-Jansolie liggen voor zulke noodgevallen. Schaaf-snijwonden, blauwe plekken ed.
  Voor mij De eerste hulp bij ongeluk.
  http://levenoplepontot.blogspot.com/2010/06/sint-jan.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, blijven inwrijven met sintjansolie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arm moppie, en idd maar hopen dat er geen ongelukjes meer komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pffff...je bent er nog niet zo mee klaar, zo lees ik. Je moet er maar niet te veel bij stilstaan wat er nog kan gebeuren, maar spannend blijft het.
  Succes en een dikke knuffel voor je kleine meid!

  BeantwoordenVerwijderen