maandag 18 oktober 2010

Stoere meid

Vandaag zijn we met Lynn naar het ziekenhuis geweest voor controle.
Langzaam werd het verband van haar vinger gehaald en papa en mama zaten vol spanning af te wachten hoe het er onder het verband uit zou zien..........
Door het vetgemaakte verband kleefde het gelukkig niet aan haar vingertje vast en ondanks dat het buitenste verband vol bloed zat, zag haar vingertje zelf er schoon uit. De arts zei dat het er goed uitzag.
Mmmmmm, wij hadden een andere mening, want het topje stond helemaal scheef en je kon goed zien dat het maar door een paar stukjes vlees en bot bij elkaar gehouden werd. Maar goed, hij is de expert.
Toen werden er een paar stukjes wit tape ( sorry, ik ben een leek, het zal vast een andere naam hebben ) over het topje geplakt om het wat meer naar de vinger toe te drukken aan een kant, zodat het topje misschien iets rechter zou komen te zitten. Daarna werd er weer verband omheen gedaan. En al die tijd: Geen kik van Lynn.
Zelfs de arts zei dat ze zo stoer was en dat ze vaak anders mee hadden gemaakt.

Volgende week woensdag moeten we weer terugkomen voor een controle.

Met Lynn gaat het verder heel erg goed, alleen hoop ik dat ze iets rustiger aan doet, zodat ze niet weer op haar handje valt, zoals gisteren, waar we erg van schrokken omdat het toen weer een beetje ging bloeden.

Omdat wij ons meisje zo dapper vinden hebben we een kadootje voor haar gekocht. Een Nijntje met Beethovenmuziek! Lynn is er helemaal gek van:

10 opmerkingen:

 1. Och, ik lees het nu pas. Het arme meiske en wat is ze vreselijk dapper en stoer.
  Ben je zelf ook weer een beetje over de schrik heen, want ik kan me voorstellen dat je wel een tijdje heb staan bibberen.
  Sterkte en knuffel voor Lynn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och toch, arm meiske. Maar fijn te horen dat het er verder goed uitzag. Volgens de dokter dan. Hopelijk is het gauw geheeld. Nog bedankt voor de linkjes trouwens!

  Dikke knuffel voor jullie allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een kanjer, dan verdien je zeker wel een prachtig kado.

  GRoeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah die heeft wel een Nijntje verdiend ja. Wat een dapper meisje. Heb zelf een hele huiliepost gewijd aan mijn blauwe duim. Is pinda's vergeleken met wat jouw meisje nu heeft...

  Sterkte! En fijn dat alles goed was!

  Wat een bikkeltje is ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat dapper! Menig kind had alles bij elkaar gekrijsd! Hopelijk komt het helemaal goed met het vingertje...
  Die nijntje is geweldig, heeft zoonlief getroost toen ie dauwworm had (toen was ie pas drie maanden en het was een andere outfit)... je kunt nijntje alleen niet wassen. Is wel lastig (zeker omdat ie zo ontzettend wit is ;)
  Maar zeker verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ch wat een dappere meid....wat een toestnden.... heerlijk en lief zo n nijntje knuffel....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een stoere meid!! Ik kreeg helemaal kippenvel van het verhaal...brrr

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei, hier ook kippevel hoor. Brr en je hebt ook wel een stoere papa en mama nodig. En wat een mooie nijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met Lynn gaat het nu weer goed. Ze moest vandaag een nieuw verbandje om, maar het andere verband was plakverband. Bij de huisartsenpraktijd moesten ze het oude verband er afhalen en dat viel niet mee. Lynn had erg veel pijn en heeft voor het eerst gehuild. Dat vond ik zo erg, want dan weet ik gewoon dat ze erg veel pijn heeft. Maar het zag er gelukkig goed uit en nadat het nieuwe verband erop zat en ze een mooie kleurplaat had gekregen, was ze weer helemaal in haar hum. Woensdag moeten we nog naar het ziekenhuis, naar de afdeling Orthopaedie en dan kijken ze er nog even naar.

  BeantwoordenVerwijderen