woensdag 12 januari 2011

Zoek de waarheid

Ik heb nu net de twee filmpjes van "Zoek de Waarheid" op YouTube bekeken. De eerste had ik al eerder gezien en het raakt me echt. Sommige mensen in die twee filmpjes zijn misschien controversieel maar de boodschap die wordt overgebracht is éénduidig: Denk voor jezelf! En maak het verschil........

Wat vinden jullie ervan?

Zoek de Waarheid 1

Zoek de Waarheid 2


5 opmerkingen:

 1. Denken voor mezelf doe ik al, nu nog eens uitvinden hoe je een verschil kan maken. En natuurlijk maak je al een verschil door de beslissingen die je neemt, biologisch eten, minder vlees eten, maar dat gaat over milieu. Met opinie wordt het toch een stuk moeilijker. Maar niet onmogelijk.

  Liefs Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waanzinnig wat een fantastiche filmpjes, wat een impact. Het zal je niet verbazen dat je mij hiermee geraakt heb.

  Ik denk wel eens dat we niet zoveel zouden moeten vinden (en al helemaal niet van een ander) en meer vanuit ons hart zouden moeten leven. Verdraagzaamheid, vergeving, vrede, delen. Het moet vanuit het hart komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kende ze al wel, ze zijn zo mooi!

  Nog een tip:

  http://www.youtube.com/watch?v=MTN3s2iVKKI

  http://www.youtube.com/watch?v=NmyAFHcF07Y

  http://www.youtube.com/watch?v=qAQrsA3m8Bg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk eigenlijk nooit filmpjes op internet omdat ik liever lees. Woorden kan ik naast me neerleggen, overdenken en herkauwen, en mijn eigen waarheid erin zoeken. Maar deze filmpjes heb ik net wel even bekeken en laten zich lezen als een boek. Mooi, inspirerend, confronterend en stof om over na te denken, zonder dat ze iets als waar presenteren. Dank je voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen