woensdag 13 april 2011

Trek de stoute (hand)schoenen aan

Trek de stoute (hand)schoenen aan


Ik ben van plan om hieraan mee te doen en ik vroeg me af of iemand van mijn medebloggers al ervaring heeft met dit soort acties?
Het lijkt me erg leuk om te doen, alleen lijkt het me nog beter om het met meerdere mensen samen te doen. Iemand interesse? Ik woon in Den Helder ( oops, it's out in the open now ;) )


5 opmerkingen:

 1. Het lijkt een beetje op 'wild'zaaien, dit was het terugbrengen van allerlei kruiden die vroeger gewoon overal groeiden. Het kwam er op neer dat je wat gemengd zaad bij je had en dit gewoon op verschillende plekken in bermen en parken uit zaaide.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi mede jutterin, Heerlijk dit soort akties. Het valt me op dat het eigenlijk al gebeurt. Langs de grachten zie je veel narcisjes en andere bolletjes, die kennelijk na het genieten van de blommen in huis, aan de grachtenkanten zijn geplant, waardoor er leuke kleurige plekken en stroken zijn ontstaan. Ik doe het eigenlijk ook, want neem wel eens een handvol zaden van planten uit mijn tuin en strooi die op geschikte plekjes, alleen de plantsoenendienst schoffelt het vaak weer weg....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk initiatief voor braak liggende landjes, maar ik kan hier in de buurt niets bedenken, het is hier erg groen. Ik wilde wel wilgen gaan knotten, maar ik kan niet meer op de url komen, maar eens gaan googlen, denk ik.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een geweldig initiatief, en bied mijn tuin aan om in te beginnen ;-) Tenslotte wonen we redelijk bij elkaar in de buurt :-) Nee grapje natuurlijk , van mijn tuin dan hè....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is inderdaad erg leuk. En vooral als je er met een paar luitjes opuit trekt.
  Daarna samen de escapade op een leuke gezellige manier afsluiten. Maar den Helder is de andere kant van t land en hier is het GROEN!

  BeantwoordenVerwijderen