maandag 12 februari 2018

van alles en nog wat


Jee,

Alweer een ruim half jaar verder, het schiet niet echt op zo met bloggen!

Wat heb ik te vertellen?

Nou, wij gaan onze ark te koop zetten; Een makelaar hebben we al en aanstaande zaterdag komt de fotograaf en daarna komt de ark op onder ander Funda.
We zijn nog steeds blij met de ark, maar we willen ook graag een vrijstaand huisje met een grotere tuin, zodat ik aan huis kan moestuinieren. De meiden willen graag kippetjes en manlief wil het liefst een garage erbij om te hobbyen. We hoeven dus niet een groter of duurder huis, alleen wat meer grond. Vanwege de rente is het aantrekkelijk om nu de ark te verkopen ivm de laatste ontwikkelingen voor het financieren van een ark ( tot nu toe is het alleen nog de Rabo die het wil doen en ook moet men weer wat eigen geld meenemen etc ).

Dus 2018 wordt een spannend jaar voor ons: verkopen we de ark? en vinden we een mooi huisje met een fijne tuin terug? De tijd zal het leren.


Ook heb ik ondertussen 2 docu's gezien ( jaja, erg laat, ze zijn er al een tijdje ) op Netflix die me erg geraakt hebben ( Forks over Knives en Cowspiracy ) en me laten nadenken over hoe ik wil eten en hoe niet. Ik wil op weg naar een Vegan dieet, maar wel op mijn dieselmanier. Eerst eens even vanalles uitzoeken, zodat ik het wel goed doe en niet met een tekort van iets zit omdat ik het verkeerd heb aangepakt. In principe hoef je geen tekort te hebben ( misschien alleen B12 ), maar dan moet je natuurlijk wel alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen.
Ik merk ook dat ik niet helemaal meer weet hoe ik dingen moet doen hier. Hoe kun je vrij naar andere blogs zoeken bijvoorbeeld, waar tik je je zoekopdracht in? Ik zou zo graag met bloggers in contact komen die me zijn voorgegaan op het pad naar een veganistische voedingswijze. En hoe verwijder je oude blogs die niet eens meer bestaan uit je eigen lijst?


1 opmerking:

  1. Je kan kijken bij Suzette van Tuinderij Bietenrood. Zij, haar vriend en hun drie kinderen leven veganistisch. Op de site van de tuinderij staan ook recepten.

    BeantwoordenVerwijderen